Chordtela opo kowe ora rumongso

» » Chordtela opo kowe ora rumongso

Your Chordtela opo kowe ora rumongso images are ready. Chordtela opo kowe ora rumongso are a topic that is being searched for and liked by netizens now. You can Find and Download the Chordtela opo kowe ora rumongso files here. Get all royalty-free photos and vectors.

If you’re looking for chordtela opo kowe ora rumongso pictures information related to the chordtela opo kowe ora rumongso keyword, you have come to the right blog. Our site frequently gives you hints for seeing the maximum quality video and image content, please kindly surf and locate more informative video articles and graphics that match your interests.

Chordtela Opo Kowe Ora Rumongso. Yo kowe ora rumongso. Chordtela lagu ora iso lali. F G C Em neng kualanamu neng ngendi F G aku kangen ngopo kowe ora ngerti C Am petenge atiku koyo wengi tanpo bulan F G neng kene ora biso nyawang. Kunci Gitar Mahesa Ofki - Opo Aku Salah Chord Dasar.

Chord Kunci Gitar Dan Lirik Lagu Menungso Ora Toto Tekomlaku Pas Wingi Kowe Mblenjani Janji Tribunsolo Com

Chord Kunci Gitar Dan Lirik Lagu Menungso Ora Toto Tekomlaku Pas Wingi Kowe Mblenjani Janji Tribunsolo Com From solo.tribunnews.com

Not aisyah istri rasulullah Ndarboy genk Nona manis siapa yang punya Not angka cublak cublak suweng

Dm nanging yen tak pikir. F C padange sinar rembulan Dm Am seindah gemerlap bintang Bb F wes suwe ora nyawang. Kok koyo ngene abot sanggane chordtela. Em jebul saiki kowe wis keconangan neng mburiku F kowe selingkuh ro koncoku cerakku iki. Kok koyo ngene abot sanggane yen lagi dadi wong ora nduwe. C E opo dumeh aku wong kere langsung tok larani Am jaremu nek ra FU kowe ora i love you.

E tak suwon enggalo bali.

Overtune D G A opo kowe ora rumongso Fm Bm nek pancen kowe sing salah Em A D bubaran bae nek koyo ngene carane. Dm G C jare janji kowe bakal pisahan. Em A lungo sing adoh. F C padange sinar rembulan Dm Am seindah gemerlap bintang Bb F wes suwe ora nyawang. G Fm Em A D emoh. Em jebul saiki kowe wis keconangan neng mburiku F kowe selingkuh ro koncoku cerakku iki.

Chord Gitar Tatu Didi Kempot Dari C Opo Aku Salah Yen Aku Crito Opo Anane Wong Sing Ning Sanding Tribunnews Com Mobile

Source: tribunnews.com

Dm G C Am jare janji kowe bakal pisahan. Dm G Ora rumongso salah C Am kowe ngajak pisahan F G C sumpah aku mageh kelingan. Yen lagi dadi wong ora nduwe. Fm Cm loro atiku loro C G seng tak tersno ora rumongso C Fm kowe teko nggawe cidro G C mending aku lungo. C Em F Fm G Em Am.

Chord Gitar Dan Lirik Lagu Balik Kanan Wae Happy Asmara Aku Tresno Karo Koe Nanging Aku Biso Opo Tribunnews Com Mobile

Source: tribunnews.com

-Em Dm G C aku sing salah milih kowe. Chorus F G opo kowe ora rumongso Em Am nek pancen kowe sing salah Dm G C bubaran wae nek koyo ngene carane. Em Am kudu pisah ro kowe. Am D G Em lungamu. Dm G C Em neng ngendi lungamu neng ngendi F G muliho sedelo opo sewengi C Am sepine uripku koyo langit tanpo lintang F G nanging aku isih ora rumongso kelangan.

Lirik Dan Chord Lagu Salah Pilih Ndarboy Genk Halaman All Kompas Com

Source: kompas.com

F Fm C Am njoboku rapopo. F Fm C Am opo nggo dolanan. A Dm yen kowe ngenyek urip kulo. Dm G C G tresnoku yo mung kanggo awakmu. Salah pilih-ciptndarboy genk cover mono stereo channelofficial video opo kowe ora rumongso Telah tayang lagu ke 16 yang ber judulsalah pilih- ciptnda.

Kunci Chord Gitar Dan Lirik Lagu Salah Pilih Ndarboy Genk Cen Aku Sing Salah Tribun Wow

Source: wow.tribunnews.com

Am F Dm G Am F G Dm G C Am F G C. Dm G C jare janji kowe bakal pisahan. C awale ketemu aku ora iso turu Fm awan bengi sore isuk kowe whatsapp aku Am ora kober mangan Fm dadi korban sepikan F eh nyatane aku cuman pelampiasan C opo salahku sampek kowe ngono weruh salahmu kowe G mung ngguya ngguyu lek nyatane gak iso F ojo diteruske mergo sak iki motoku C uwes netes getih. Yen lagi dadi wong ora nduwe. Am D G Em lungamu.

Chord Kunci Gitar Dan Lirik Lagu Menungso Ora Toto Tekomlaku Pas Wingi Kowe Mblenjani Janji Tribunsolo Com

Source: solo.tribunnews.com

F yen we ra gelem lungo G Em Am aku sing bakal ngadoh. C D G D C D G. Yen lagi dadi wong ora nduwe. Am F Dm G Am F G Dm G C Am F G C. D7 G A wes ora usah dibacutno Fm B timbang kowe ora betah Em A D B lungo sing adoh atiku wes emoh.

Kunci Chord Gitar Dan Lirik Lagu Dinggo Bukti Happy Asmara Kowe Ora Tau Ngrumangsani Tribun Wow

Source: wow.tribunnews.com

Int F G Am C aku salah F G Am. Kunci Gitar Mahesa Ofki - Opo Aku Salah Chord Dasar. Em Am lalekno yen ngene carane Dm lungo o sing adoh. Dm G C Am jare janji kowe bakal pisahan. Mergo aku sing kudu rumongso.

This site is an open community for users to share their favorite wallpapers on the internet, all images or pictures in this website are for personal wallpaper use only, it is stricly prohibited to use this wallpaper for commercial purposes, if you are the author and find this image is shared without your permission, please kindly raise a DMCA report to Us.

If you find this site helpful, please support us by sharing this posts to your own social media accounts like Facebook, Instagram and so on or you can also save this blog page with the title chordtela opo kowe ora rumongso by using Ctrl + D for devices a laptop with a Windows operating system or Command + D for laptops with an Apple operating system. If you use a smartphone, you can also use the drawer menu of the browser you are using. Whether it’s a Windows, Mac, iOS or Android operating system, you will still be able to bookmark this website.